Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Βελτιώνεται η υγεία του άτυχου κοριτσιού «Ελπίζουμε να ανακτήσει τις δυνάμεις της», λέει ο πατέρας της 15χρονης Μυρτούς

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία της 15χρονης Μυρτούς, καθώς πενήντα ημέρες μετά την κακοποίησή της στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της και να δώσει στους δικούς της και σε όλους τους Έλληνες μια μικρή ελπίδα για περαιτέρω ανάρρωση της υγείας της.

 Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υγείας της κόρης του. «Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι άνοιξε τα μάτια της. 
Ελπίζουμε να βελτιωθεί κι άλλο και να ανακτήσει κάποια στιγμή τις δυνάμεις της. Άμεση επαφή με το περιβάλλον δεν έχει, αλλά είναι ενθαρρυντικό το ότι κατάφερε με το άνοιγμα των ματιών της να κοιτάξει δεξιά και αριστερά». 
Το protothema.gr επικοινώνησε και με το διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου κ. Απόστολο Αρμαγανίδη, ο οποίος παρακολουθεί στενά την πορεία της 15χρονης. «Μετά από 50 ημέρες νοσηλείας στην εντατική μπορούμε να πούμε ότι αρχικά ξεπέρασε την οξεία φάση, δηλαδή, να καταλήξει από τον τραυματισμό.
Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι τα προβλήματα της 15χρονης είναι ακόμη πολλά και ο χρόνος θα δείξει ποιες ζημιές και πότε θα αποκατασταθούν. 
Σε αυτή τη φάση, υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμη για να αναρρώσει». Εντός των επόμενων ημερών, η 15χρονη Μυρτώ, θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης προκειμένου να συνεχιστεί η νοσηλεία της και να της παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια για να επανέλθει.
 
 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: