Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ ... για τα πανηγύρια

Μετά τις εφόδους της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μικροπωλητών σε Ραφήνα, Μεσολόγγι, και τις αλλεπάλληλες αστυνομικές συσκέψεις που ακολούθησαν, εκδόθηκε εσωτερική διαταγή προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, στην οποία γίνεται μνεία για τη λήψη των αναγκαίων αστυνομικών μέτρων όπου διεξάγονται πανηγύρια για διάφορους λόγους.

Για παράδειγμα τις προηγούμενες δύο ημέρες, έξω από τον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Αγίας Παρασκευής, είχε παραταχθεί μία διμοιρία των ΜΑΤ με την κλούβα, ενώ στην κοντινή πλατεία υπήρχε πολυπληθή παρουσία μοτοσυκλετιστών της ΕΛ.ΑΣ. Αντίστοιχα έντονη ήταν η αστυνομική παρουσία και στα Σπάτα για τον ίδιο λόγο.

Αυτή η διαδικασία αποφασίστηκε για να μην μείνει... χώρος για ελέγχους από μη έχοντες δικαιοδοσία και να μην υποπέσουν σε νέα παραπτώματα βουλευτές και άλλοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Παρόμοια προληπτική ή ουσιαστική αστυνομική παρουσία θα υπάρχει από εδώ και το εξής, σε διάφορα μέρη της χώρας όπου εορτάζονται οι πολιούχοι και υπάρχει συγκέντρωση μικροπωλητών. Πιο κοντινοί οι εορτασμοί του Αγ. Νικήτα, Αγ. Σοφίας, Αγ. Ευσταθίου και πάει λέγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: