Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΤ εναντίον Αστυνομικών! Διαταγή για απομάκρυνση των ένστολων που απέκλεισαν τη σχολή των ΜΑΤ

- “Αίσχος” φωνάζουν οι συνδικαλιστές και ζητούν την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
- “Έχουμε εντολή για βίαιη απομάκρυνση” λένε τα ΜΑΤ
- “Μπλόκο” από το πρωί στις δυνάμεις των ΜΑΤ που πρόκειται να μεταφερθούν στη ΔΕΘ

Πρόσωπο με πρόσωπο αυτή την ώρα οι διαμαρτυρόμενοι συνδικαλιστές αστυνομικοί με τους άνδρες των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ένταση, αν και οι εντολές, όπως είπαν οι υπεύθυνοι των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ στους συνδικαλιστές έχουν εντολές για βίαιη απομάκρυνσή τους από την είσοδο της σχολής των ΜΑΤ απ' όπου αποχωρούν οι δυνάμεις για τη Θεσσαλονίκη. 

Μόνο δύο λεωφορεία μπόρεσαν να αποχωρήσουν ενώ εκατοντάδες αστυνομικοί που πάνε για να αναλάβουν υπηρεσία δεν μπορούν να μπουν στο χώρο. 
Οι συνδικαλιστές αστυνομικού δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο. Τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν το αρνήθηκαν και έτσι λίγο πριν τις οκτώ δυο διμοιρίες των ΥΜΕΤ αλλά και των ΜΑΤ έλαβαν εντολή να αναπτυχθούν στην είσοδο 

Στις 17.30 έχει προγραμματιστεί πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο από τις Ομοσπονδίες αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών. 
Στις 12 και στις 13.30 τα προεδρεία των Ομοσπονδιών θα έχουν συναντήσεις στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

 Το γύρο του κόσμους έκαναν χθες οι εικόνες με τους αστυνομικούς απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου όπου... έφτασαν άγνωστο πως χωρίς την παραμικρή επέμβαση των συναδέλφων τους που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε καμία άλλη ομάδα διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: