Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ρουσφέτια τα βαφτίζουν...πλαστά στοιχεία !

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ.Γρηγοράκος είπε ότι από το 2004 έως το 2009 έγιναν 850.000, και εκτίμησε ότι από "αυτές τις προσλήψεις ένα ποσοστό πάνω από 10% είναι με πλαστά στοιχεία, που δεν έχουν ελεγχθεί από τον ΑΣΕΠ".

Είναι πιθανόν 85.000 δημόσιοι υπάλληλοι να έχουν προσληφθεί με πλαστά στοιχεία, κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκος, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό MEGA".

Επισήμανε ότι το ΑΣΕΠ δεν μπορούσε να κάνει τους ελέγχους, "ήταν αδύνατον" όπως είπε, ενώ τόνισε ότι ελέγχους έκαναν οι φορείς που πραγματοποιούσαν τους διαγωνισμούς και τις προσλήψεις. "Όταν Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει τότε δεν κάνει ποτέ καλή δουλειά, όλα πάνε καλά" είπε με νόημα.

"Το ΑΣΕΠ δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει ελέγχους. Οι φορείς έκαναν τις προσλήψεις με κριτήρια ΑΣΕΠ. Σε τόσο μεγάλο αριθμό ήταν αδύνατο να κάνει τον έλεγχο. Οι διαγωνισμοί που έκαναν δήμοι, νομαρχίες, διάφοροι φορείς, γίνονταν με κριτήρια ΑΣΕΠ" επανέλαβε.

Ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι από το 2004 έως το 2009 έγιναν 850.000, και εκτίμησε ότι από "αυτές τις προσλήψεις ποσοστό πάνω από 10% είναι με πλαστά στοιχεία, που δεν έχουν ελεγχθεί από ΑΣΕΠ".

Αναφερόμενος και στα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά, σημείωσε ότι "κάποιοι φρόντισαν με μια φωτιά στο ΔΙΚΑΤΣΑ να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία". "Δεν καταλογίζω δόλο αλλά έγιναν", τόνισε.

euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια: