Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Στη καλαμάτα έδωσαν τέλος στη κρίση χθες βράδυ !

Χιλιάδες ήταν ο κόσμος στους κεντρικούς δρόμους της καλαματας χθες βράδυ στη λευκή νύχτα που διοργάνωσε ο Δήμος με διάφορες εκδηλώσεις σχεδόν σε κάθε στενό του κέντρου , κόσμος που ήρθε από όλη τη Μεσσηνία και από τους γύρο νομούς με λεωφορεία !


Από της 8 το βράδυ επικρατούσε πραγματικά το αδιαχώρητο η κεντρική οδός της πόλης Αριστομένους έζησε στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ δόξας και μόνο στην ομιλία του Καραμανλή (2007) ίσως είχε τόσο κόσμο το αξιοσημείωτο είναι ότι το πλήθος πλημμύρισε ασφυκτικά την Αριστομένους από της 8 μέχρι της 2 με 3 αδιαλείπτως !! πραγματικά μοναδικές στιγμές και ποιο πολύ για το Δήμαρχο και τον εμπορικό Συλλλογο βέβαια , ο οποίος Δήμαρχος το 2013 ήταν η χρονιά του μετά και από το πολύ επιτυχημένο καρναβάλι .

ακόμα το ποιο ελπιδοφόρο είναι οι τζίροι στα μαγαζιά υπόδησης ενδυσεις κ εστίασης κυμάνθηκαν χωρίς αμφιβολία και από τις πληροφορίες μας (ιδικά για όσους επαγγελματίες είχαν προνοήσει και είχαν στοκάρει τα τέλους εποχής) από 1000 έως και 5και6000 ευρώ !!! συντομα θα ανεβάσουμε δηλώσεις του δημάρχου φωτογραφίες και βίντεο







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: