Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Μαριάννα Ντούβλη: Πορνό dvd μίας ... μάνας


Έπαιξε σε τσόντα για το παιδί της και ετοιμάζεται οσονούπω να εγκαινιάσει την έκθεση Athens Erotica 2010 με look αλά Lady Gaga αλλά και να πατήσει το κόκκινο χαλί στις Κάννες! Στο ένθετο «Piazza» του κυριακάτικου «Veto» μίλησε η Μαριάννα Ντούβλη, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως η επιλογή των παρτενέρ της στην ταινία της έγινε από την ίδια.

«Κάπως πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μου αφού δεν το φροντίζει ο πατέρας του. Όλα τα πράγματα έχουν μια τιμή. Για τα χρήματα θα το κάνω», δήλωνε η κοσμική τηλεπερσόνα πριν από λίγες εβδομάδες, συμπληρώνοντας βέβαια ότι το δικό της DVD δεν θα είναι hardcore πορνό αλλά «μια ταινία με θέμα τη ζωή μου, στην οποία θα ενσωματωθούν κάποιες αισθησιακές σκηνές»! Τελικά μαζί με τις υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας της με την εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη άλλαξαν και τα δεδομένα. Η Μαριάννα χρίστηκε πρωταγωνίστρια σε τσόντα κανονική, αφήνοντας στην άκρη τις …αισθησιακές αερολογίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες και στη συνέχεια το «καυτό» υλικό θα περάσει στη διαδικασία του μοντάζ για να γίνει φιλμ διάρκειας 120 «ροζ» λεπτών. Οι πρώτες σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν σε μια βίλα στα Μέγαρα, όπου έγινε και η φωτογράφηση για το εξώφυλλο και το booklet της ταινίας.

Εκεί δημιουργήθηκε ολόκληρο επεισόδιο τη στιγμή που το συνεργείο αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου και φωτογράφου, οι οποίοι προσπαθούσαν ν’ απαθανατίσουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Ακούστηκε ότι έπεσαν πυροβολισμοί και στη συνέχεια κατατέθηκε μήνυση από την πλευρά της εφημερίδας, η οποία όμως αποσύρθηκε λίγο αργότερα. Μιλώντας στο «Piazza» για το περιστατικό η πρωταγωνίστρια του νέου «ροζ» DVD σχολίασε «Δεν υπήρξε κανένας πυροβολισμός. Υπήρχαν 40 άτομα εκείνη τη στιγμή που έγιναν αντιληπτοί οι paparazzi και μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτά που λέω. Αν ήταν αλήθεια αυτά που λέει ο δημοσιογράφος ας πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων να ερχόταν αστυνομία επιτόπου».

Όπως διαβάσαμε στο κυριακάτικο ένθετο, γυρίσματα έγιναν και σε άλλα locations, όπως π.χ. σε δύο ακόμη σπίτια στην Αθήνα, αλλά και σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι. Σε ότι αφορά στην υπόθεση τώρα δεν έχουν διαρρεύσει και πολλά πράγματα. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια hard core ιστορία εμπνευσμένη από τη διάσημη σειρά «Sex and the City», όπου η Μαριάννα θα πειραματίζεται στο κρεβάτι (και όχι μόνο) και θα δίνει παράλληλα συμβουλές στις φίλες της. Άλλοι μιλούν για ένα story που θυμίζει περισσότερο σύγχρονη version της Εμμανουέλλας, στο οποίο η Ντούβλη πάλι θα παραδίδει μαθήματα σεξ. Η ίδια πάντως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της ότι στο σεξ είναι καθηγήτρια οπότε και τα δύο concepts της ταιριάζουν μια χαρά.

Στις δηλώσεις της στο «Piazza» η Μαριάννα ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί ν’ αποκαλύψει τίποτα για το story του φιλμ, καθώς υπάρχει στο συμβόλαιο της σχετική ρήτρα που της το απαγορεύει. Υποσχέθηκε ωστόσο πως «το αποτέλεσμα θααποζημιώσει για την αναμονή». Όπως και να χει βέβαια , πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα η ανερχόμενη πορνοστάρ φρόντισε να κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. «’Έπρεπε να το κάνω προληπτικά για να παίξω στην ταινία. Είναι απαραίτητο και το κάνουν όλοι οι ηθοποιοί που παίζουν σε τέτοιες ταινίες για να προλαμβάνεται η οποιαδήποτε ασθένεια. Και η Τζούλια έκανε τις ίδιες εξετάσεις πριν γυρίσει τη δική της ταινία», δήλωσε η ίδια στο ένθετο του κυριακάτικου «Veto».

«Εγώ διάλεξα εκείνους που παίζουν μαζί μου στην ταινία»! Η Μαριάννα δεν διαπραγματεύτηκε μόνο την αμοιβή της με τον Δημήτρη Σειρηνάκη. Διαπραγματεύτηκε και τους συνεργάτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τσεκ που συμφώνησε να της κόψει ο famous πια παραγωγός της «Sirina» έχει πάνω πολλά μηδενικά. Η ίδια πάντως δεν επιθυμεί να κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα «Δεν έχω να δηλώσω τίποτα γι’ αυτό. Ο καθένας μπορεί να συμπεραίνει ότι θέλει. Από τη στιγμή που εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό το θέμα έχει τελειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη φιλόδοξη ερωτική ταινία συμμετέχουν γυναίκες και άντρες. Μεταξύ αυτών λέγεται ότι είναι και ο ξένος πορνοστάρ Τόνι Καρέρα, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα με τον Ίαν Σκοτ για να πάρει μέρος στο «Απαγορευμένο» της Τζούλιας αλλά τελικά έφυγε χωρίς να …δουλέψει. «Δεν θα σου πω ονόματα. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι όλους τους επέλεξα εγώ και είναι γυναίκες και άντρες τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό», αναφέρει η Μαριάννα. Τη συμμετοχή της Βίβιαν Ιωακείμ πάντως την επιβεβαίωσε. «Είναι αλήθεια. Συμμετέχει σε μία σκηνή αλλά δεν έχει καμία σχέση με μένα», σχολιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μελαχρινό μοντέλο που γνωρίσαμε λίγο καλύτερα από την εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση, δέχτηκε πρόταση να αναλάβει και μεγαλύτερο ρόλο σε επόμενη παραγωγή της «Sirina». Όσο για τη Μίνα Ιορδανίδου που το όνομα της πρόσφατα ενεπλάκη σε υπόθεση πορνείας; Η Μαριάννα υπήρξε κατηγορηματική στις δηλώσεις της. «Δεν παίζει καν στην ταινία. Δεν θα το επέτρεπα. Ξέρω πως δήλωσε ότι θα συμμετάσχει αλλά είπε ψέματα. Προφανώς το έκανε για τη δημοσιότητα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο ένθετο «Piazza», εντυπωσιακές πλην όμως ξεχωριστές εμφανίσεις θα κάνουν οι Μαριάννα και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην 3η Αthens Erotica. Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, στη Μεταμόρφωση, από τις 14 έως τις 16 Μαΐου, θα δώσει το παρών η Ντούβλη με look και σέξι outfit αλά Lady Gaga. Προσκεκλημένη απ’ όλα τα περίπτερα θα επισκεφθεί όσα προλάβει και βέβαια θα κάνει full promotion στην ταινία της από εκείνο της «Sirina». Εξάλλου η hard core Ντούβλη θα «κρεμαστεί» στα περίπτερα λίγες ημέρες αργότερα. Αρχικά ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του DVD για τις 17 Μαΐου, μια μέρα δηλαδή μετά το τέλος της έκθεσης. Τελικά οι φαν της Μαριάννας μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν μερικές μέρες για να την απολαύσουν σε κόλπα kama sutra. Σε κάθε περίπτωση πάντως το DVD θα έχει βγει στην αγορά μέχρι το τέλος του μήνα. Λίγο νωρίτερα η Μαριάννα θ’ ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα που «αμάρτησε» για το παιδί της θα βρεθεί στις Κάννες, όπου πραγματοποιείται αυτή την εποχή το διάσημο ανά την υφήλιο κινηματογραφικό φεστιβάλ. Στα glamorous πάρτι που γίνονται εκεί μετά τις προβολές των ταινιών τραβούν σαν μαγνήτης δεκάδες celebrities αλλά και φιλόδοξες στάρλετ απ’ όλο τον κόσμο. Εκεί θα σκάσει μύτη και η νέα ελληνίδα πορνοστάρ μαζί με το μάνατζερ, Σπύρο Ρέβη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά στο ίδιο Φεστιβάλ είχε πάει η Τζούλια. Κατ’ επέκταση δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Ντούβλη ακολουθεί κι εδώ τα βήματα της πρώτης διδάξασας. Σε ότι αφορά την έκθεση Athens Erotica 2010 η Τζούλια πρόκειται να την επισκεφθεί τη δεύτερη μέρα, στις 15 Μαΐου δηλαδή, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Απαγορευμένο», Ίαν Σκοτ. Ο γάλλος πορνοστάρ έχει συνειδητοποιήσει προφανώς ότι «πουλάει» στην Ελλάδα και, όπως δείχνουν τα πράγματα, από δω και στο εξής θα μας …τιμά τακτικά με την παρουσία του! Πληροφορίες από άνθρωπο του περιβάλλοντος της Τζούλιας, τη θέλουν να προτίμησε να εμφανιστεί στη «ροζ» έκθεση μια μέρα μετά τα εγκαίνια όταν έμαθε ότι την πρώτη μέρα θα πήγαινε εκεί η Μαριάννα. Οι δύο πορνοστάρ μάλλον δεν συμπαθούν ιδιαίτερα η μία την άλλη. Απόδειξη; Το καρφί που πέταξε η 23χρόνη Αλεξανδράτου όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη ταινία της Ντούβλη. «Ήμουν σίγουρη ότι θα με μιμηθούν. Όχι βέβαια υπέρβαρες. Γιατί στο βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ρετούς όσο καλά κι αν σε φωτίσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε « Εγώ αν είχα παιδί δεν θα γύριζα πορνό. Αν ήμουν μητέρα, θα πρόσεχα περισσότερο τι λέω και τι κάνω δημόσια. Άσχετα αν έχω μετανιώσει ή όχι για όσα έγιναν, δεν θα συμβούλευα κανέναν να κάνει ότι έκανα». Τα λεγόμενα της εννοείται πως ενόχλησαν τη Μαριάννα, η οποία όμως δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση της. Η αλήθεια είναι πως η ανερχόμενη σταρ του πορνο-σινεμά άκουσε πολύ βαρύτερους χαρακτηρισμούς για το άτομο της. Την αποκάλεσαν από «χοντρογοργόνα» μέχρι «Όρκα» και «θηλαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: