Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πυροσβέστης καλλιεργούσε χασίς με όλη του την οικογένεια!


«Δόκτορ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ» ήταν ένας νεαρός πυροσβέστης από το Άργος που, υπό το φως της ημέρας δούλευε στο σώμα ασφαλείας αλλά όταν τελείωνε την βάρδιά του μεταμορφωνόταν σε… χασισοκαλλιεργητή! Μάλιστα, βοηθούσε τον πατέρα, το αδελφό του και άλλους συγγενείς τους να τρυγήσουν την πλούσια παραγωγή τους!

Η «οικογενειακή επιχείρηση» που είχαν στήσει, εντοπίστηκε σε μια μικρή μονάδα αγροτικής παραγωγής Έλληνες στον δήμο Ινάχου του Άργους. Οι αστυνομικοί είχαν από καιρό πληροφορίες για την «διπλή ζωή» του πυροσβέστη και έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας. Στο πίσω μέρος, ανακάλυψαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέσα στον οποίο βρήκαν έξη κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης έτοιμα για πώληση, μια ζυγαριά ακριβείας και σύνεργα για την συσκευασία των ναρκωτικών! Στον χώρο όπου η οικογένεια καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα, βρέθηκαν και κλαδιά δενδρυλλίων βάρους πέντε κιλών. Ωστόσο, η φυτεία δεν έχει εντοπιστεί και οι αστυνομικοί την αναζητούν ακόμη!

Πατέρας, γιοι και ένας ακόμη συγγενής τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ ο πυροσβέστης τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, ώσπου να αποφανθεί τελεσίδικα το δικαστήριο αν είναι ένοχος ή όχι.

*** Στην Βασιλική Ιεράπετρας, συνελήφθη μετά από πολυήμερη παρακολούθηση ένας 31χρονος όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αγρόκτημα του και βρήκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 355 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δύο δενδρύλλια ύψους 90 εκατοστών.

*** Στην Πρέβεζα, άνδρες της Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν έναν Έλληνα που είχε στην κατοχή του 30 γραμμάρια χασίς. Ακολούθησε την έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης κι ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο δεν του ανήκε.

*** Στην Ορεστιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 28χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του μια πλάκα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 605 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: