Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Ο ΑΠΟΕΛ – ΣΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ !!


Θρίαμβος του ΑΠΟΕΛ. Νίκησε την Λυόν με 1-0 και επικράτησε στα πένταλτις. Με γκολ του Μαντούκα στο 9΄ ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 1-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο 90λεπτο το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο και ακολούθησε παράταση. Και μετά από αυτήν ήρθε η σειρά των πέναλτις.

Γύρος θριάμβου των παικτών με την ελληνική σημαία.

Disqus

Login
Προσθέστε Νέο Σχόλιο

Εμφάνιση 27 σχολίων

asymetros, ΓΙΟΥΥΥΥΥΡΙΑΑΑΑ

"...όταν τα βάζεις με τους ισχυρούς, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ..." τάδε έφη Διωνύσης Χίωτης ! ! !
- Εμείς να δούμε πότε θα πάρουμε απόφαση να τα βάλουμε με τους ισχυρούς. . .
! ! ! 1000 μπράβο στα παιδιά του Α.Π.Ο.Ε.Λ που μας έκαναν όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ περίφανους ! ! !
Μου αρέσει
Απάντηση
17 ώρες πριν
25 Likes
Katerinaki_evolaki

ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΑΝ ΟΙ Η ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΜΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ DRAGAO ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ Η FIFA ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΩΣΤΙΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000.ΕΥΡΩ.Ο ΑΠΟΕΛ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Η FIFA ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΕΣ,ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΕΛ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ
Μου αρέσει
7 ώρες πριν
in reply to asymetros
8 Likes
megajorhe

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ....Ο ΑΠΟΕΛ (ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ..ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΤΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ...ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ..!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!
Μου αρέσει
Απάντηση
14 ώρες πριν
13 Likes
Eroseros

Η Γαλανόλευκη κοσμούσε και τη κερκίδα πρέπει να πούμε όχι μόνο ως σημαία αλλά και ως χρώμα στη ψυχή του κάθε ένα παρευρισκομένου και μη .
Μου αρέσει
Απάντηση
17 ώρες πριν
15 Likes
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΟ888

ΚΥΠΡΟΣ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ
Μου αρέσει
Απάντηση
16 ώρες πριν
12 Likes
ΣΑΡΚΟΖΙΤΟΠΟΥΛΛΛΛΟ

Μενω στο πανο της νεαρης οπαδου του Αποελ που εγραφε:"OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ"
ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΛΙΟΚΛΩΣΤΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ
Μου αρέσει
Απάντηση
17 ώρες πριν
8 Likes
ΝΙΚΟΣ MACH (mahairman), ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ † † † Ένας μπουρλοτιασμενός Έλ-λην. ΙΧΩΡ Ιησού Χριστού Ωμέγα Ροή ΕΛ-ΛΑΣ «'ΔΙΑ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΜΑΧΕΣΘΑΙ,ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΘΝΙΣΚΕΤΑΙ,ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΑΙ''-'' ΑΕΙΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ'' -ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕΝ''-""ΝΟΥΣ ΩΣ ΕΞΑΣΤΡΑΠΤΩΝ ΧΑΛΚOΣ""! -Γιατι ,..""Ο ΘΕΟΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΤΟΙΣ ΜΑΚΕΔΟΣΙ» Αγνή Παρθένε Δέσποινα Άχραντε Θεοτόκε Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Παρθένε Μήτηρ Άνασσα Πανένδροσε τε πόκε Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Υψηλοτέρα ουρανών ακτίνων λαμπροτέρα Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Χαρά Παρθενικών Χορών αγγέλων υπερτέρα Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Εκλαμπροτέρα ουρανών φωτός καθαρωτέρα Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε των ουρανίων στρατιών πασών αγιωτέρα Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Μαρία Αειπάρθενε Κόσμου παντός Κυρία Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Άχραντε Νύμφη πάναγνε Δέσποινα Παναγία Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Μαρία Νύμφη Άνασσα χαράς ημών αιτία Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Κορή σεμνή Βασίλισσα Μήτηρ υπεραγία Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Τιμιώτερα Χερουβείμ υπερενδοξοτέρα. Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε των ασωμάτων Σεραφείμ των θρόνων υπερτέρα Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Χαίρε το άσμα Χερουβείμ χαίρε ύμνος Αγγέλων Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε Χαίρε ωδή των Σεραφείμ χαρά των Αρχαγγέλων Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Χαίρε ειρήνη και χαρά λιμήν της σωτηρίας Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Παστάς του Λόγου ιερά άνθος της αφθαρσίας Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Χαίρε Παράδεισε τρυφής ζωής τε αιωνίας Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Χαίρε το ξύλον της ζωής Πηγή αθανασίας Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Σε ικετεύω Δέσποινα Σε νυν επικαλούμαι Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Σε δυσωπώ,Παντάνασσα Σην χάριν εξαιτούμε Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Κορή σεμνή και άσπιλε Δεσποίνα Παναγία Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Θερμώς επικαλούμε Σε Ναέ ηγιασμένε Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Αντιλαβού μου, ρύσαι με από τού πολεμίου Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Και κλήρονομον δείξον με ζωής της αιωνίου Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτε

ΑΠΟΕΛ ΨΥΧΑΡΑ-ΟΜΑΔΑΡΑ!
Μου αρέσει
Απάντηση
4 ώρες πριν
2 Likes
NADA, ▶ http://youtube.com/StopNowNewWorldOrder ◀ Φανταστείτε ανθρώπους που κατοικούν αναγκαστικά μέσα σε μια σπηλιά κάτω από τη γη. Μέσα στη σπηλιά οι άνθρωποι αυτοί είναι αλυσοδεμένοι από την παιδική τους ηλικία στα πόδια και στον αυχένα ώστε να μένουν καρφωμένοι στο σημείο και να μην μπορούν να στρέψουν τα κεφάλια τους και να δουν τριγύρω. Είναι δηλαδή αναγκασμένοι να κοιτούν όλοι μόνο εμπρός προς το ίδιο το τοίχωμα της σπηλιάς. Πίσω τους καίει μια δυνατή φωτιά σε αρκετή απόσταση, ώστε να ρίχνει τις ανταύγειες της στο τοίχωμα της σπηλιάς που βλέπουν αναγκαστικά όλοι αυτοί που από παιδιά είναι αλυσοδεμένοι εκεί μέσα. Ανάμεσα στη δυνατή φωτιά και τους αλυσοδεμένους υπάρχει ένα τοιχάκι (πάγκος) σαν αυτό που έχουν οι ταχυδακτυλουργοί για να κάνουν πάνω του τα «θαύματά» τους. Πάνω στο τοιχάκι μεταφέρονται από κάποιους επιτήδειους αγαλματίδια (κούκλες) ανθρώπων, ζώων και αντικειμένων κατασκευασμένων από κάθε είδους υλικό. Οι σκιές από τις κούκλες (που δημιουργούνται λόγω της δυνατής φωτιάς) πέφτουν στο τοίχωμα που οι αλυσοδεμένοι ακούν αναγκαστικά και αποκλειστικά κοιτούν. Οι δεσμοφύλακες που κουνούν και τις κούκλες μιλούν, σαν να μιλούν οι κούκλες, και οι αλυσοδεμένοι ακούν τον αντίλαλο από τις φωνές τους πάνω στο μοναδικό τοίχωμα της σπηλιάς που βλέπουν. Έτσι σε όλη τους τη ζωή βλέπουν τις σκιές από τις σκιές από τις μαριονέτες και θεωρούν ότι ο αντίλαλος από τις ομιλίες των δεσμοφυλάκων είναι οι φωνές των σκιών. Θεωρούν λοιπόν ότι αυτό το θέατρο των σκιών είναι η πραγματικότητα γύρω τους. Έστω τώρα ότι ερχότανε ο λυτρωμός και η σωτηρία και κάποιος λυνότανε από τα δεσμά του και λόγω της πολύχρονης ακινησίας, με πόνους έστρεφε το κεφάλι και κοιτούσε δεξιά και αριστερά.. Δε θα μπορούσε στην αρχή να διακρίνει σχεδόν τίποτε. Και αν βρισκότανε κάποιος να του πει ότι όλα όσα έβλεπε ως τώρα ήταν ψέματα και τώρα μπορεί κάπως να δει την πραγματικότητα και την αλήθεια, θα τον πίστευε; Κι αν αναγκαζότανε να δει προς το φως που δημιουργούσε τις σκιές από τις μαριονέτες, δε θα πονούσαν τα μάτια του και δε θα βιαζόταν για να γυρίσει σε όλα εκείνα που θεωρούσε ως τώρα ότι είναι πραγματικότητα; Και αν κάποιον που λύθηκε το πάρουν από το χέρι και από δρόμο ανηφορικό και δύσκολο τον τραβήξουν έξω από τη σπηλιά στο φως του ήλιου, δε θα του ήταν αδύνατο να δει τις σκιές που ως τώρα θεωρούσε αληθινές; Αφού το φως του ήλιου διαλύει τα σκότη; Κι αν μετά γύριζε στη σπηλιά, γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια, για να πολεμήσει τους δεσμοφύλακες και να λευτερώσει τους αλυσοδεμένους, τα μάτια του θα χρειαζότανε κάποιο χρόνο να ξανασυνηθίσουν στο σκοτάδι, θα παραπατούσε και όλοι θα τον κορόιδευαν και θα έλεγαν ότι με αυτά που λέει ότι είδε με τα μάτια του καταστράφηκαν. Άρα δεν αξίζει να δουν αυτά που είδε και να τους πάει στον πραγματικό κόσμο και αν δινόταν η ευκαιρία να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν, θα τον σκότωναν.

ΕΥΓΕ ΑΠΟΕΛ !!
Μου αρέσει
Απάντηση
17 ώρες πριν
7 Likes
THEOFANIS GIALYPSOS

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
Μου αρέσει
Απάντηση
5 ώρες πριν
2 Likes
Panosp1983

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ.
Μου αρέσει
1 ώρα πριν
in reply to THEOFANIS GIALYPSOS
1 Μου αρέσει
Athanasios Zevgitis

Μπραβο στον ΑΠΟΕΛ.....
Μου αρέσει
Απάντηση
5 ώρες πριν
2 Likes
Βελισάριος, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΡΕΕΕ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ !
Μου αρέσει
Απάντηση
8 ώρες πριν
3 Likes
ARGIHELLAS

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Μου αρέσει
Απάντηση
2 ώρες πριν
1 Μου αρέσει
McGregor20

ΕΣΤΙΝ ΜΕΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ!!!
Μου αρέσει
Απάντηση
17 ώρες πριν
6 Likes

Δεν υπάρχουν σχόλια: