Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

"Τάισαν" σκυλάκι λουκάνικο με 12 αγκίστρια στο Ηράκλειο

 Τάισαν  σκυλάκι λουκάνικο με 12 αγκίστρια στο Ηράκλειο
Ενα λουκάνικο με 12 αγκίστρια (!) που κάποιος είχε πετάξει στον κήπο του σπιτιού έφαγε σκυλάκι που σώθηκε χάρη στην έγκαιρη μεταφορά του στον κτηνίατρο, ο οποίος του τα αφαίρεσε με χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες ημέρες στην περιοχή του Μασταμπά και ήδη η ιδιοκτήτρια του σκύλου έχει υποβάλει μήνυση σε γείτονά της.

Η ίδια, η οποία δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά της, είπε στην “Π”:

“Ημουν στον κήπο και ξαφνικά είδα να κρέμεται από το στόμα τού σκύλου κάτι σαν βαρίδι ενώ ταυτόχρονα το σκυλί άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους.

Ετρεξα κατευθείαν στον κτηνίατρο, τον κ. Σουρανάκη που έκανε ακτινογραφία και στην συνέχεια επέμβαση αφαιρώντας από το στομάχι του 11 αγκρίστρια και 1 αγκίστρι που ήταν κοντά στη καρδιά!

Εχουμε ήδη υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου και έχουμε ενημερώσει και τη Φιλοζωική”.

Ο κ. Σουρανάκης ανέφερε: “Το σκυλάκι, βάρους 6 κιλών, είχε φάει το λουκάνικο μαζί με αυτό και 12 αγκίστρια. Αν δεν το έφερναν έγκαιρα στο κτηνιατρείο θα είχε πεθάνει”.

Ο ίδιος σημείωσε ότι πολύ συχνά βρίσκεται αντιμέτωπος με περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Ο Ρος Ντέιλι έσωσε κακοποιημένο σκυλί

Πριν λίγο καιρό ο Ρος Ντέιλι μού έφερε ένα αδέσποτο που είχε βρει στο Χουδέτσι. Κάποιος ασυνείδητος του είχε δέσει το λαιμό με σχοινί τόσο σφιχτά που του είχε κόψει την τραχεία. Το σκυλί χειρουργήθηκε και τώρα είναι καλά. Δυστυχώς τέτοια περιστατικά έχουμε πολλά και πρέπει όλοι να τα καταδικάζουμε και οι δράστες να τιμωρούνται”.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: