Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυση στον Μ. Λιάπη για δυσφήμιση του αυτοκινήτου !

Στα δικαστήρια θα οδηγήσει τον πρώην υπουργό, η εταιρία κατασκευής του πολυτελούς τζιπ του, ισχυριζόμενη ότι εξαιτίας του, η εικόνα του προϊόντος της και κυρίως όσων το οδηγούν, υπέστη ανυπολόγιστη ζημιά
Η αυτοκινητοβιομηχανία από το Μιχάλη Λιάπη  το συμβολικό ποσό των 10 εκατομυρίων ευρώ, ζητάει συγκεκριμένα από τον Μιχάλη Λιάπη, η αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκεύσασε το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε όταν συνελήφθη, ως ελάχιστη αποζημίωση για το ρεζιλίκι του υψηλού καταναλωτικού προφιλ του στην αγορά!
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της εταιρίας, «η αποζημίωση είναι καθαρά συμβολική, αφού το κόστος για να μετατραπεί ένα αυτοκίνητο σε Status Symbol, είναι ανυπολόγιστο. Οι οδηγοί του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, είναι πρόσωπα που ντρέπονται να τους ταυτίζουν με τον κ. Λιάπη», συμπλήρωσε.
Ο πρώην υπουργός, πάντως, διεμήνυσε στην εταιρία μέσω του δικηγόρου του, ότι «έφταιξε και θα πληρώσει σαν κύριος» και συνέχισε τις διακοπές του στην Κουάλα Λουμπούρ όπου βρίσκεται, προκειμένου να κολλήσει κάποια ασιατική γρίπη για να μην παραστεί στο δικαστήριο στις 30 Δεκεμβρίου, επικαλούμενος λόγους υγείας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
*Με «μωσαϊκό» (βλ. εικόνα) πάνω στο σήμα, ζητάει η εταιρία να εμφανίζεται πλέον το αυτοκίνητο του Μιχάλη Λιάπη, ώστε να αποσυνδεθεί το υψηλό προφίλ του brand από το χαμηλό προφίλ του πρώην υπουργού.
ΠΗΓΗ: protagon.gr – Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: