Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Θέλετε να μάθετε τι γίνετε ? ποιος κέρδισε ? αν θα έχουμε εκλογές ? η απάντηση είναι παρακάτω στις δηλώσεις του Παπαδημούλη !

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Η κυβέρνηση δεν φεύγει αύριο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται


Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, αλλά για σοβαρότητα, ενότητα και σκληρή δουλειά, τόνισε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Η κυβέρνηση δεν φεύγει αύριο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται, είναι σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο τίτλος που θα μπορούσε να βάλει κάποιος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για σοβαρότητα, ενότητα και σκληρή δουλειά.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha και ερωτηθείς σχετικά με την πορεία του κ. Σακελλαρίδη στον δήμο Αθηναίων, σημείωσε ότι «ένας από τους λόγους που ο Γ. Σακελλαρίδης πήγε καλά, πέρα από το ότι ένα πολύ ικανό και καθαρό πρόσωπο με πολύ καλό βιογραφικό, είναι ότι διατύπωσε κι ένα πολύ πειστικό αυτοδιοικητικό λόγο».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «στην Αυτοδιοίκηση δεν αρκεί να λες "είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστε με", πρέπει να προβάλλεις τις προτάσεις για το πώς θα διοικήσεις το συγκεκριμένο δήμο ή περιφέρεια καλύτερα».
Όσον αφορά την εκλογή του ως ευρωβουλευτή, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «οπωσδήποτε το γεγονός της προηγούμενης θητείας μου στο Ευρωκοινοβούλιο είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα αλλά το θέμα θα το δούμε συλλογικά σε διπλό επίπεδο: και στον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πλέον εξαμελή εκπροσώπηση και θα έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα στην Ευρωομάδα της Αριστεράς, και στην ίδια την Ευρωομάδα. Εγώ αυτό που θα κάνω, όπως πάντα, είναι το καλύτερο που μπορώ για να εκπροσωπήσω όσους με στήριξαν».
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει σύμπραξη όλων των κομμάτων προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τους τρόπους με τους οποίους «αντιμετωπίζουμε τους νεο-ναζί». Συμπλήρωσε δε, ότι «Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να αποκτήσουν μια νόμιμη μεταναστευτική πολιτική, όπως έχει κάνει η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία κ.α, διότι το μεταναστευτικό είναι το "βούτυρο" στο ψωμί των ναζιστών».

 www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: