Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Οι Ιάπωνες φίλαθλοι «βάζουν τα γυαλιά» σε όλους – Μετά τον αγώνα… καθάρισαν τα σκουπίδια τους! (Photos)

Οι φίλαθλοι της εθνικής Ιαπωνίας που βρέθηκαν στην «Αρένα Περναμπούκο» μπορεί να απογοητεύτηκαν με την ήττα της ομάδας τους από την αντίστοιχη της Ακτής Ελεφαντοστού, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να προβούν σε μία υποδειγματική ενέργεια μετά την λήξη της αναμέτρησης μαζεύοντας οι ίδιοι τα σκουπίδια τους από την εξέδρα.

Η ήττα της εθνικής τους ομάδας από την Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και η δυνατή βροχή που έπεφτε στο Ρεσίφε δεν εμπόδισε τους Ιάπωνες φιλάθλους να προβούν στην πλέον αυτονόητη ενέργεια, μαζεύοντας μετά την λήξη της αναμέτρησης τα σκουπίδια που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Συγκεκριμένα, αρκετοί βοήθησαν να μαζέψουν τα σκουπίδια που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει και τα συγκέντρωσαν σε σακούλες που και μετέπειτα τα πέταξαν σε κάδους.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο σε όλες τις βραζιλιάνικες αθλητικές ιστοσελίδες, οι οποίες με την σειρά τους εκθείαζαν τον πολιτισμό και την συμπεριφορά των Ιαπώνων.



Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα… καθαρίσουν την Εθνική μας στο παιχνίδι της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας). Το σίγουρο είναι ότι στον πολιτισμό μας… τρώνε λάχανο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: