Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Σπορ κουπέ αυτοκίνητο ετοιμάζει η Yamaha

Τουλάχιστον σε πρωτότυπη μορφή, καθώς η ιαπωνική εταιρία μοτοσικλετών έδωσε στην δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία για το concept που θα παρουσιάσει τέλος του μήνα στην έκθεση του Τόκιο.
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)
Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Yamaha μπορεί έως τώρα να μην έχει άμεση εμπλοκή με την αυτοκινητοβιομηχανία (δηλ. δεν έχει κατασκευάσει κάποιο αυτοκίνητο), αλλά έχει συμμετάσχει στην εξέλιξη κινητήρων πολλών μοντέλων. Από το Toyota 2000 GT του 1967, έως το μοτέρ του Ford Puma ή τον τετράλιτρο V8 της Volvo. Για να φτάσουμε μέχρι και σήμερα, όπου η Yamaha συνεχίζει να έχει εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο με διάφορα concept.
Αυτή τη φορά η σχεδιαστική της προσέγγιση αφορά σε ένα κουπέ, του οποίου την σιλουέτα μπορείτε να δείτε στην πρώτη teaser φωτογραφία. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για ένα plug-in υβριδικό ή καθαρά ηλεκτροκίνητο σπορ μοντέλο. Μαζί με αυτό, η Yamaha θα παρουσιάσει μία νέα σειρά από ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, σκούτερ, σούπερ πατίνια, ένα μεταποιημένο off-road μοντέλο και φυσικά αρκετά δίτροχα. Περισσότερα στις 29 Οκτωβρίου με την έναρξη της έκθεσης στο Τόκιο.

www.newsauto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: