Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδού η περιβόητη ''ροζ ταινία'' που οδήγησε στην εκτέλεση της ερωμένης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν !

«Sex tape» χαρακτήρισαν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης το βίντεο, στο οποίο τρεις Κορεάτισσες, ανάμεσά τους η πρώην ερωμένη του Βορειοκρεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, φορώντας κορμάκι και καλσόν χορεύουν υπό τον ήχο δυτικής μουσικής και στο οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, στηρίχθηκε ο πρώην εραστής της για να δικαιολογήσει την εκτέλεσή της.



Εκτός την Χιον Σονγκ -γολ άλλοι 11 μουσικοί σκοτώθηκαν από το συντηρητικό καθεστώς δημοσίως, σε μια πλατεία, με πολυβόλο, ενώ οι οικογένειές τους στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αναφέρει το Newsbomb.gr.

Μία εφημερίδα της Νότιας Κορέας είχε δημοσιεύσει ότι η γυναίκα εκτελέστηκε επειδή συμμετείχε σε πορνογραφικά βίντεο.

Αναφέρθηκε ότι μόνοι τους δημιουργούσαν sex tapes και στη συνέχεια πουλούσαν τα βίντεο αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.







Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, υπάρχει περίπτωση οι λόγοι της εκτέλεσης να έχουν και πολιτικές προεκτάσεις.

Όπως σημειώνουν ανώνυμες πηγές που επικαλούνται τα νοτιοκορεατικά μέσα, κάποιοι από τους μουσικούς είχαν στην κατοχή τους αντίτυπα της Βίβλου και κατά συνέπεια θεωρήθηκαν πολιτικοί κρατούμενοι και αντιφρονούντες.

Η Χιουν Σονγκ-γιολ είχε γίνει γνωστή διεθνώς όταν το 2005 είχε κερδίσει σε διαγωνισμό τραγουδιού στην Ουγγαρία με το τραγούδι «Το κορίτσι στη σέλα του αλόγου».

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στις 8 Αυγούστου του τρέχοντος, λίγες ημέρες δηλαδή πριν από τη σύλληψη και την εκτέλεσή της, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε παρακολουθήσει παράσταση στην οποία συμμετείχε η Χιον Σονγκ-γιολ.

Είχε γνωριστεί με τον μετέπειτα ηγέτη της χώρας προ δεκαετίας και είχαν συνάψει ερωτική σχέση, ώσπου ο πατέρας του Ουν, ο πρώην ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ να την τερματίσει.

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ Τζου, είναι επίσης τραγουδίστρια και μάλιστα πριν από τον γάμο ήταν μέλος της ορχήστρας Unhasu. Το εάν έπαιξε κάποιο ρόλο στην όλη υπόθεση παραμένει άγνωστο.


http://eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: