Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αξιωματικός είπε όχι στο Τέμενος και τον απέταξαν απο το πολεμικό ναυτικό

 Σκάνδαλο αποτελεί η απόταξη του σημαιοφόρου Αθανάσιου Τσακάλη από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού!
Οι "Νέοι Άνθρωποι" προ 4μήνου  προέβλεπε  το σχέδιο καρατόμησης του αξιωματικού επειδή ο τελευταίος αντιστάθηκε δημοσίως στη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό, όπου υπάρχει και ναυτική βάση, ερχόμενος σε ευθεία αντίθεση με το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο, που έλεγε “yes sir” στην απόφαση της κυβέρνησης να χτιστεί τέμενος στα όριά της!
Όμως, σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν ότι το Πολεμικό Ναυτικό θα έφτανε στο σημείο να  αγνοήσει την απόφαση του Εφετείου στο οποίο ο αξιωματικός αθωώθηκε, στηριζόμενο σε πρωτόδικη απόφαση, για να του επιβάλλει έτσι την τρίτη στέρηση βαθμού και να τον αποτάξει από τον στρατό!
Αντί δηλαδή η υπηρεσία του Αθανάσιου Τσακάλη να του σβήσει τις δύο άδικες στερήσεις  που προέρχονταν από την πρωτόδικη δικαστική απόφαση και να του επιστρέψει τους βαθμούς που του στέρησε, έγραψε στα παλαιά της υποδήματα την αθώωση του σημαιοφόρου στο Εφετείο!

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε αποτελούν κόλαφο για το Πολεμικό Ναυτικό και για όσους προχώρησαν στην καρατόμηση του αξιωματικού, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης.
Περισσότερα στο http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/08/blog-post_620.html

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚA ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ : 

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιό σας εδώ...





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: