Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Προσοχή !!! Μεγάλη μείωση των συντάξεων από σήμερα – Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ – Αναλυτικά ποιούς αφορά - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ !!!!

- Ψυχρολουσία από σήμερα για 60.000 συνταξιούχους που θα πάρουν μειωμένη τη σύνταξη τους
- Αφορά όλους όσους είναι κάτω των 65 ετών, μεταξύ των οποίων και περισσότεροι από 20.000 αναπήρους, και ''απολαμβάνουν'' πλουσιοπάροχες συντάξεις από 400 εως 600 ευρώ
- Από σήμερα κόβεται το ΕΚΑΣ σύμφωνα με νόμο του Μνημονίου
- Νέες περικοπές στα επιδόματα πρόνοιας ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας

Πάνω από 60.000 συνταξιούχοι θα πάρουν σήμερα πετσοκομμένη την σύνταξη του Ιανουαρίου, αφού όπως προβλέπει το Μνημόνιο διακόπτεται η καταβολή του ΕΚΑΣ σε όσους είναι κάτω των 65 ετών.


Σοκ θα πάθουν 60.000 συνταξιούχοι που θα δουν από σήμερα τη σύνταξη τους μειωμένη κατά πολύ

Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με Μνημονιακό νόμο τελειώνει από σήμερα η καταβολή του ΕΚΑΣ σε όσους δικαιούχους είναι κάτω των 65 ετών.

σύμφωνα με Μνημονιακό νόμο τελειώνει από σήμερα η καταβολή του ΕΚΑΣ σε όσους δικαιούχους είναι κάτω των 65 ετών

Οι περικοπές αφορούν 60.000 συνταξιούχους κάτω των 65 ετών, μεταξύ των οποίων, όπως αποκαλύπτει το Capital, συγκαταλέγονται και περισσότερα από 20.000 άτομα με αναπηρία, που έλαβαν σύνταξη πριν τη συμπλήρωση του 65ου έτους, εξαιτίας της αναπηρίας τους.

Όπως προκύπτει οι συνταξιούχοι που χάνουν το ΕΚΑΣ παίρνουν ιλιγγιώδεις συντάξεις μεταξύ 400 – 600 ευρώ.
Με τις περικοπές αυτές τα ταμεία θα αποστερήσουν από τους αναπήρους 38 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση, ενώ από όλους τους συνταξιούχους 105 εκατομμύρια ευρώ.

οι συνταξιούχοι που χάνουν το ΕΚΑΣ παίρνουν ιλιγγιώδεις συντάξεις μεταξύ 400 – 600 ευρώ

Την ώρα που οι ανάπηροι κάνουν λόγο για φτωχοποίηση, στο υπουργείο Εργασίας σχεδιάζουν νέες δραστικές περικοπές στα επιδόματα πρόνοιας, μέσα από την επιβολή νέων εισοδηματικών κριτηρίων, όπου δεν υπάρχουν καθώς και περιουσιακών στοιχείων.

news it.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: