Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Νάντια Κοντογεώργη: Πήρε το ρόλο της Ζέτας Μακρυπούλια;


nantia nadia kontogeorgiΕίναι ανερχόμενη και μάλιστα με ραγδαία ταχύτητα. Η Νάντια Κοντογεώργη μας έχει καθηλώσει στο Κάτω Παρτάλι, τόσο με τις υποκριτικές, όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες.
Μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, οι μετοχές φαίνεται να ανεβαίνουν, αφού πολύ σύντομα πρόκειται να κάνει πραγματικότητα ένα πολύ μεγάλο της όνειρο. Ο λόγος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ Η μελωδία της ευτυχίας που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο Παλλάς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, η αρχική σκέψη ήταν να ανέβει  το έργο με την Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της Μαρίας και τον Σταμάτη Φασουλή σκηνοθέτη. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν αφού τα δικαιώματα της παράστασης ανήκαν στην εταιρεία παραγωγής Live2, με αποτέλεσμα να γίνει μία νέα κουβέντα με σκηνοθέτη- συμπρωταγωνιστή της Ζέτας Μακρυπούλια τον Γιώργο Κιμούλη.
Όταν όμως οι δύο τους στράφηκαν στο μιούζικαλ Ωραία μου κυρία, τότε ήταν που πάρθηκε και η οριστική  απόφαση, η Μελωδία της ευτυχίας να ανέβει σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και με πρωταγωνίστρια την Νάντια Κοντογεώργη. Το ραντεβού θα είναι φυσικά στο Παλλάς και η νεαρή ηθοποιός έχει την ευκαρία να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο της όνειρο.

http://www.peoplegreece.com/article

Δεν υπάρχουν σχόλια: