Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ»

«Οι χθεσινές πολιτικές εξελίξεις ανέδειξαν την ανεπάρκεια των δύο κομμάτων και την αποδυνάμωσή τους στην κοινή γνώμη, πολύ περισσότερο του πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι το βράδυ φαινόταν να εκχωρεί την οικουμενικότητα και στη συνέχεια να το παίρνει πίσω».
Αυτό δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης εκτιμώντας ότι η οποία οικουμενική κυβέρνηση θα λειτουργούσε ως «επίφαση και εξωραϊστική προσπάθεια».
«Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και συνεκτικότητα, η αντοχή της είναι βαθιά ρηγματομένη, ενώ ταυτόχρονα η ελληνική κοινωνία είναι πολυτεμαχισμένη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης. Επέμεινε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι αλλαγή περιεχομένου της πολιτικής και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να προωθήσει τη θετική αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά και να προωθήσει ένα πενταετής πρόγραμμα ανάπτυξης με χρηματοδότηση που δε θα εντάσσεται στη δανειακή στήριξη.
Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» αρνήθηκε το ρόλο του «μπαλαντέρ», επισημαίνοντας ότι το κόμμα του θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: