Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα: στηρίζει το υπουργείο Πολιτισμού

Δήλωση στήριξης του σχεδίου δημιουργίας Πίστας Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα έκανε ο ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας. Ο κ. Τζαβάρας έκανε λόγο για τουριστική και οικονομική αναβάθμιση της περιοχής του Πειραιά και δημιουργία θέσεων εργασίας από την πίστα Formula 1.
 Ειδικότερα, ο κ. Τζαβάρας δήλωσε τα εξής: “Σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, κάθε διοργάνωση που προβάλλει την Ελλάδα και προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον είναι καλοδεχούμενη και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. 
Η προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας στον Πειραιά δημιουργεί προσδοκίες για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από την προβολή του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνές σκηνικό, με θετικό πρόσημο. 
Βασική προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι η δημιουργία μοχλών ανάπτυξης -και τέτοιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε αυτήν την κατεύθυνση”. Από την πλευρά της δημοτικής Αρχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας που με μπροστάρη τον δήμαρχο Λουκά Τζανή έχει στηρίξει την πρωτοβουλία της Dielpis Formula 1 για πίστα στη Δραπετσώνα εκφράζεται αισιοδοξία ότι η ολοκλήρωση του έργου βρίσκεται εγγύτερα από ποτέ. 

econews

Δεν υπάρχουν σχόλια: