Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΡΑΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ;;;



Μέσω Τουρκίας με πλαστογραφημένα έγγραφα που είχαν κλαπεί από την Ιταλία, προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα ένα ζευγάρι Ιρανών που καταζητούν διεθνώς οι… γερμανικές αρχές, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους! 

Εκείνο που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, ήταν το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν μαζί τους.

Η σύλληψη του 40χρονου Ιρανού και της 35χρονης συζύγου του που επιχείρησαν να περάσουν από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου, ίσως καταδείξει τα «δρομολόγια» διακίνησης των κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων αλλά και των κακοποιών στα οποία καταλήγουν. Το ζευγάρι διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για κλοπές που είχε διαπράξει στη Γερμανία… Έφτασε, όμως, ως την Τουρκία χρησιμοποιώντας δύο πλαστές άδειες διαμονής και πέντε δελτία ταυτότητας αλλοδαπού που είχαν εκδοθεί στην Ιταλία, απ’ όπου κλαπεί και είχαν καταχωρηθεί στις σχετικές διεθνείς λίστες! 

Στην κατοχή των δυο καταζητούμενων, που είχαν μαζί τους τα παιδιά τους ηλικίας 17, 15 και 11 χρόνων, βρέθηκαν 32.020 ευρώ, 62 δολάρια και 700.000 ιρανικά ριάλ, που εξετάζεται πώς τα απέκτησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία των ταξιδιωτικών εγγράφων, αλλά μια και το Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης έχει προτεραιότητα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: