Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πήραν στο... κυνήγι τον Τζεμπούρ – Δείτε VIDEO


Πανδαιμόνιο επικράτησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα για τα προκριματικά του ου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ανάμεσα στην Λιβύη και την Αλγερία, με τους Λίβυους παίκτες να κυνηγάνε τον επιθετικό του Ολυμπιακού
 Οι Λίβιοι δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα από την Αλγερία, που τους αποκλείει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής...

 Έτσι, ξέσπασαν και το έκαναν αρχικά στον Ραφίκ Τζεμπούρ κι εν συνεχεία σε όλους τους παίκτες των Αλγερινών, με τους οποίους συνεπλάκησαν. Ωστόσο, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. 
Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ούτε για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και για κάποιον άλλο παίκτη κι έτσι άπαντες γύρισαν αρτιμελείς στη βάση τους. 

 Ο Τζεμπούρ πάντως συγκέντρωσε όλα τα φλας πάνω του εξερχόμενος από τα αποδυτήρια του γηπέδου για να πάει στο πούλμαν της ομάδας. 
Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους υποστηρίζοντας: "Είμαι καλά, δόξα στον Αλλάχ” κι επιβιβάστηκε στο πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: