Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η "επικίνδυνη" ομοιότητα της νέας ταινίας SPECTRΕ του James Bond με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Την  ίδια στιγμή που ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από την ρομοκρατική ενέργεια των ισλαμιστών στο Παρίσι, μόλις μια ημέρα πριν είχε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς "007" SPECTRE, η οποία εμφανίζει ... "ύποπτες" πολιτικές συμπτώσεις με τα τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ωρών.
Στην ταινία, κατά το σενάριο, η Νότια Αφρική αρνείται να ενοποιήσει τις μυστικές υπηρεσίες της σε μια ενιαία παγκόσμια οργάνωση παρακολούθησης των πάντων με άλλες οκτώ χώρες. Ενα σχέδιο που έχει καταρτιστεί από έναν τύπο με ... τρομακτική ομοιότητα - σε ότι αφορά το ρόλο και τις δυνατότητές του - με τον Τζορτζ Σόρος!
Μέσω της ενοποίησης των εννέα κρατικών μυστικών υπηρεσιών, ο "κακός" θα ήλεγχε σε επίπεδο πληροφοριών και επιτήρησης, ολόκληρο τον πλανήτη.
Και ξαφνικά η Νότια Αφρική που "αρνείτο να κατανοήσει τους κινδύνους" δέχεται μια ένα τρομακτικό τρομοκρατικό κτύπημα.
Αμέσως μετά ... συμφωνεί!
Φοβερές ομοιότητες με την πραγματικότητα: Οι δυτικές χώρες δίσταζαν να κτυπήσουν στην Συρία, όπως εκλιπαρεί η Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν, δήθεν κατά του ISIS στην πραγματικότητα για να καταλάβουν την χώρα και να αποσπάσει η μεν Τουρκία την βόρειο Συρία και οι λοιπές δυτικές χώρες να καταφέρουν να δημιουργήσουν τον αγωγό φυσικού αερίου από το Κατάρ στις μεσογειακές ακτές και να "σπάσει" το μονοπώλιο της ρωσίας στη πώληση φυσικού αερίου!
Και ξαφνικά, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, όλοι οι δυτικοί εμφανίζονται πρόθυμοι να κτυπήσουν το ISIS που ... αυτοί δημιούργησαν!
Αλλά μην πάμε και τόσο μακριά: Η Ελλάδα αρνείτο πεισματικά και εύλογα να δώσει κυριαρχικά δικαιωματα τα Αιγαίο (ναι, σε αυτά τα "Δέκα χιλιόμετρα πλάτους θαλάσσιας λωρίδας" που είπε ο απίθανος πρόεδρος της ΕΕ Ζ.Κ.Γιουνκέρ).
Τώρα αποκαλύπτεται ότι κάποιοι από τους υπευθύνους του μακελειού στο Παρίσι, είχαν περάσει από την Ελλάδα πριν!
Αίφνης οι πιέσεις για συνδιοίκηση του Αιγαίου από τους "εταίρους" αποκτούν άλλη βάση...
Προκαλεί εντύπωση πως ο κινηματογραφικός κόσμος "προφητεύει" γεγονότα που διαδραματίζονται αργότερα στον πραγματικό, ίσως για αυτό στο τέλος μια ταινίας αναγράφεται "οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα είναι καθαρά συμπτωματική".
Στην ταινία υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του C του επικεφαλής της νέας μυστικής βρετανικής υπηρεσίας Joint Intelligence Service που αποτελείται από την ένωση των MI5 και MI6 και του Μ, του προϊσταμένου του James Bond.
Ο C θέλει να ενταχθεί η Βρετανία στον "Nine Eyes" έναν παγκόσμιο οργανισμό επιτήρησης και ελέγχου που αποτελείται από τις υπηρεσίες των αρχικών εννέα μελών-κρατών.
Στην ουσία πρόκειται για ένα είδος παγκόσμιας υπερκυβέρνησης, με παγκόσμια δυνατότητα ελέγχου των ζωών των υπηκόων-πολιτών 
Η Νότια Αφρική δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση-εντολή και πλήρωσε άμεσα τις συνέπειες με ταραχές στο οικονομικό της κέντρο, στο Κέιπ Τάουν.
Πίσω από την παγκόσμια αυτή "νόμιμη" υπεροργάνωση βρίσκεται η Spectre μια εγκληματική "εταιρεία" που τα "πλοκάμια" της βρίσκονται παντού, σε κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες,δυνάμεις ασφαλείας, επιχειρηματικό κόσμο κ.λ.π
Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν, που στέλνει τον Τζέιμς Μποντ σε μια μοναχική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία(Μόνικα Μπελούτσι) και ανακαλύπτει μία εγκληματική οργάνωση που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία γνωστή ως Spectre . 
Και αν όλα αυτά ακούγονται μυθοπλασία, δεν είναι γιατί μόλις χθες οι κάτοικοι του Παρισιού τα ζήσανε αυτά.
Εδώ στο pronews.gr έχουμε γράψει αμέτρητες φορές ότι μέσω των λάθρο-προσφύγων διαχέονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη χιλιάδες τζιχαντιστών οι οποίοι σχηματίζουν "πυρήνες εν υπνώσει" που ενεργοποιούνται μόλις καποια χώρα επιλέξει κάποιο δρόμο μη αρεστό στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Προκαλούν αιματηρά χτυπήματα "υπενθύμησης" στις χώρες παραμονής τους, και περνούν το "μήνυμα" ότι οποιαδήποτε αντίσταση είναι άχρηστη ("Resistance is futile" έλεγαν με μια φωνή οι Borg στο Star Trek).
Aυτή τι στιγμή σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει διεισδύσει μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών που μόλις τα διεθνή υπερεθνικά κέντρα που τους κατευθύνουν τους χρειαστούν αναλαμβάνουν δράση, και προκαλούν ασύμμετρα χτυπήματα που γονατίζουν το κράτος.
Ο τρόμος και ο φόβος από την χρήση τέτοιας μεσαιωνικού τύπου βίας, απλά παραλύει τις καρδιές και το νου των πολιτών και τότε είναι πολύ εύκολο να περάσουν ότι θέλουν όπως: Νέα Μνημόνια, νέα μέτρα ασφαλείας, οικονομικές αλλαγές θρησκευτικές αλλαγές, πολιτιστικές αλλαγές όλα για χάρη της Ειρήνης μεταξύ των λαών.
Αλήθεια τι νέα μέτρα ασφαλείας μπορούν να παρθούν; Μήπως να μας αναγκάσουν να βάλουμε όλοι ένα μιρκοτσίπ στο σώμα μας για να γνωρίζουν για το "καλό" μας που είμαστε και τι κάνουμε;
Τι οικονομικές αλλαγές μπορούν να προωθηθουν; Μήπως όλοι να πληρώνουν με ηλεκτρονικό χρήμα ώστε, να μην μπορούν οιο τζιχαντιστές να αγοράζουν όπλα;
Τι θρησκευτικές και εθνικές αλλαγές μπορούν να προωθηθούν; Μήπως η κατάργηση των θρησκειών και των εθνών, ώστε να μην υπάρχει μίσος, να είμαστε όλοι "ίσοι", ένας ενιαίος "πολτός" με μηδενική προσωπικότητα που το μόνο που θα μας ενδιαφέρει θα είναι αν μας χάλασε η φριτέζα στο σπίτι ή αν θα έχουμε λεφτά να πάρουμε νέο καναπέ;
Δεν είναι τυχαίο ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το ακόλουθο κείμνο:
"Όταν αποκαλείς τον εαυτό σου Ινδό ή Μουσουλμάνο ή Χριστιανό ή Ευρωπαίο, ή οτιδήποτε άλλο, είσαι βίαιος. Καταλαβαίνεις γιατί αυτό είναι βίαιο; Γιατί διαχωρίζεις τον εαυτό σου από την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Όταν διαχωρίζεις τον εαυτό σου μέσω των πιστεύω, της εθνικότητάς, της παράδοσης, εκτρέφεις βία. Οπότε ο άνθρωπος που πασχίζει να κατανοήσει τη βία δεν ανήκει σε καμία χώρα, σε καμία θρησκεία, σε καμία πολιτική παράταξη ή σύστημα, παρά ασχολείται με την συνολική κατανόηση της ανθρωπότητας". -Jiddu Krishnamurti
Είναι γνωστό ότι οι "γκουρού" θεωρούνται κατεξοχήν εκφραστές της Παγκομιοποίησης και από αυτό το κέιμενο φαίνεται η τάση που επιχειρείται να δημιουργηθεί:
Να μην τολμάς να πιστεύεις, να μην τολμάς να διαβάζεις, να μην τολμάς να είσαι. Θα είσαι μόνο 'πολίτης του κόσμου' με ότι και αν σημαίνει αυτό.
Μήπως αυτός είναι και ο στόχος τελικά; Όπως έλεγε κάποτε ο σοφός, "δημιουργησε ένα πρόβλημα,προκάλεσε αντίδραση, και στο τέλος φέρε την λύση που εσύ θέλεις"
- See more at: www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: